Hoe organiseer ik een tof schoolfeest?

Veel scholen geven scholieren zelf de mogelijkheid om een schoolfeest te organiseren. Veel scholieren worden moe van de standaard schoolfeesten waar niet over na is gedacht en die niet origineel zijn.  Met deze tips (voor scholieren maar ook zeker voor docenten) kunnen scholieren een origineel en feestelijk schoolfeest organiseren.

Tip 1: Wees creatief met het thema!
Een schoolfeest is echt veel leuker als je er als feestencommissie een thema aan het schoolfeest bind. Doe eens iets totaal anders dan de vorige georganiseerde schoolfeesten op jullie school. Wees creatief! Alles wat nog nooit eerder gedaan is zal aanslaan bij de andere scholieren.

Tip 2: Bedenk een leuke act!
Kijk eens rond in jullie school, er zijn vast veel scholieren te vinden die een bepaald talent hebben zoals bijvoorbeeld: dansen en rappen etc. Gebruik deze scholieren en zet een toffe act in elkaar! Dit zal zeker aanslaan op de avond en is een goedkope aanvulling op het feest programma.

Tip 3: Gebruik sociale media kanalen!
Richt een Facebook-evenement op met het Facebookaccount van jouw school en gebruik het Facebook account van je school om het evenement te promoten. Verzin er leuke teksten en win acties bij. Promoot het schoolfeest ook op je eigen Facebook en Instagram account.  Zo wordt het schoolfeest bekender onder de scholieren en het animo groter! Super handig en hartstikke gratis.

Tip 4: Kies een pakket van Next level schoolfeesten dat bij jouw feest past
Het schoolfeest heft een bepaald capaciteit van scholieren die op komen dagen op jouw schoolfeest. Gebruik dat aantal om een geschikt pakket te kiezen. Dit is een gemakkelijke en goedkope manier om een knallend eindfeest neer te zetten!  Alles is in deze pakketten inbegrepen voor 1 vaste prijs. Zo kom je als organisatie dus nooit voor verrassingen te staan.