Een nextlevelschoolfeest kerstgala!

Tijdens de kerst gaan onze handen van nextlevelschoolfeesten natuurlijk heel erg kriebelen! Dé reden voor een enorm feest en daar zijn wij natuurlijk bij. Afgelopen kerst hebben wij een compleet kerstgala voorzien van licht, geluid, versieringen, entertainment, dj en niet te vergeten een onvergetelijke beleving! 

Het Maerlant College in Brielle gaat ieder jaar weer met veel enthousiasme voor ons pakket D. Dit pakket is een garantie voor een spetterend feest. Alles in dit pakket zal mee werken aan de beleving van het kerstgala.

Allereerst kijken wij als wij uw schoolfeest mogen verzorgen naar de ruimte waar het schoolfeest gegeven wordt. Dit doen wij omwille van technische redenen, maar ook omdat wij de ruimte zo goed mogelijk willen benutten. Het Maerlant College in Brielle heeft een prachtige grote aula. Hier houden wij erg van! Zo komt ons podium met licht en geluid supermooi uit! Tijdens de opbouw kijken we bewust heel erg naar de bekabeling van de techniek, de leerlingen mogen hier tijdens het feesten niet over vallen. Als de gehele setting eenmaal staat is het aan onze dj de taak om het evenement te visualiseren. Na het evenement komen wij de spullen meteen opruimen en ophalen zodat u als organisator nergens meer naar om hoeft te kijken.